Bestellen 2020-12-07T09:37:27+00:00

Chinese kruiden bestellen

Handleiding Webshop voor Chinese kruiden

Chinese kruiden geneeskunde
Chinese kruiden geneeskunde is de farmacologische tak van de Traditioneel Chinese Geneeskunde (T.C.G.). Aangezien alle Chinese medicijnen uit de natuur komen en uit planten bestaat, wordt het ook wel Chinese kruidengeneeskunde genoemd. Deze kruidengeneeskunde is een belangrijk onderdeel van de T.C.G. en is gebaseerd op dezelfde theorie als acupunctuur. Deze theorieën en de Chinese kruiden zelf zijn al duizenden jaren getest en gebruikt. 

Voor welke klachten kunnen we een kruidenthee samenstellen?

  1. Verhogen van het energieniveau
  2. Anti-stress/slaapproblemen/depressie
  3. Afvallen
  4. Verbetering van de immuniteit, vaak verkouden, ontstekingen voorkomen van kanker, ondersteuning kanker patient. 
  5. Verminderde vruchtbaarheid
  6. Pijnklachten/reuma
  7. Maag – en darmklachten
  8. Stoppen met roken, hoesten
  9. Overgangsklachten

Onze werkwijze

Er worden verschillende soorten kruiden tot één formule samengesteld, die precies op uw lichaam is afgestemd. Zo kunnen we een ondersteuning bieden voor verschillende klachten. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving.

Voor de Chinese kruidenthee adviseren wij de kruidenpoeders, u hoeft de thee dan niet meer te koken, alleen maar laten oplossen in gekookt water. De kruidenpoeders worden gemaakt van kruidenextract, waarvan de verhouding 5 gram kruiden gelijk staat aan 1 gram poeder. Ze zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot.

Om de sommige Chinese kruidenpoeder beter te laten werken, laten we soms ook het 5 minuten koken.

Wij werken ook met ruwe kruidenformules. Dit zijn zorgvuldig afgewogen onbewerkte kruidenmengsels in plastic zakken.
De kruiden kunnen niet geruild worden en deze kruiden worden persoonlijk voor u samengesteld. Geef deze kruiden daarom niet door aan anderen.

Aangezien ieder mens en iedere klacht uniek is, verzoeken wij u onderstaande vragenlijst in te vullen. Naar aanleiding van de vragenlijst en een foto van uw tong wordt er door dr. T.Ren een speciale formule voor u samengesteld. U kunt deze meteen online bestellen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij meteen uw kruidenformule. Het kruidenpakket past door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te zijn.

Prijzen

Prijzen: € 46,50, een pakket voor 14 dagen. U mag meer dan een pakket bestellen.
Verzendkosten: € 5,95

Bestellen

Hieronder volgen vragen m.b.t. uw voornaamste klacht, anamnese, tong ( vorm en kleur ), zodat wij een op maat gemaakte Chinese kruiden thee voor u kunnen samenstellen. 

Nieuwe klanten

Bent u een nieuwe klant, neem dan eerst telefonisch contact op om vervolgens een afspraak op locatie te maken.
Hier bekijken en beoordelen wij uw huidige situatie om zo tot de juiste samenstelling van kruiden te komen.
U hoeft het onderstaande formulier dus niet in te vullen.

Bestelformulier:

* Controleer de bovenstaande gegevens a.u.b. goed. Dit formulier wordt namelijk ingezonden zodra u naar de volgende stap gaat.