Afvallen & plaatselijk afvallen 2018-11-23T22:52:25+00:00

Afvallen & plaatselijk afvallen

Afvallen met acupunctuur is een goed hulpmiddel, dit doen we in combinatie met een dieet, Chinese kruidenthee en eventueel een massageapparaat om plaatselijk vet te verbranden.

De acupunctuurbehandeling zorgt ervoor dat het afvallen u makkelijker afgaat. Uw meridianen gaan beter doorstromen waardoor het vocht beter door uw lichaam loopt en sneller verwijderd wordt. U heeft hierdoor een betere energiebalans waardoor u zich fitter voelt. Uw metabolisme wordt verbeterd, uw bloedsuikerspiegel blijft stabiel hierdoor heeft u minder zin in zoetigheid. Uw endorfine komt beter vrij in uw bloedbaan hierdoor heeft u minder stres en minder eetbuien en tot slot wordt uw spijsverteringsvuurtje aangewakkerd waardoor uw spijsvertering beter te werk gaat, wat onmisbaar is voor een gezond lichaam.

Dit in combinatie met het dieet zorgt voor een uitstekend resultaat, u houdt zich veel makkelijker aan uw dieet en omdat resultaten al binnen de 1e week zichtbaar zijn blijft u motivatie hebben om door te gaan. Ook de Chinese kruidenthee stimuleert u om beter je best te doen tijdens het dieet. Vooral het hongergevoel wordt hierdoor minder en de drang om iets zoets te eten zal hierdoor flink afnemen.

Wilt u weten welke behandelmethoden er mogelijk zijn? Maak dan een afspraak voor een consult.

Afspraak maken
Ga terug naar Specialisaties