Home 2019-02-26T09:11:19+00:00

Li & Ren Acupunctuur Kliniek

Loading...

Heb je lichamelijke of mentale klachten? Behoefte aan ondersteuning na een ziekte? Of zit je gewoon niet zo prettig in je vel?

Dan ben je hier op de juiste plek. Li & Ren Acupunctuurkliniek is gespecialiseerd in het behandelen van veel gezondheidsklachten.

Acupunctuur helpt bij diverse klachten en daarnaast heeft men door de 22 jarenlange ervaring in China en Nederland goede resultaten bereikt met Tuina massage, moxa-therapie en Chinese kruidengeneeskunde.

Voor een uitgebreid overzicht kunt u hier de klachtenlijst bekijken.

Dr. T.R. Ren heeft 11 Jaar Chinese geneeskunde gestudeerd en diverse westerse medische opleidingen afgerond.

Hij is als een van de weinigen gepromoveerd tot doctor en behaalde de PhD. Graad aan de Universiteit van Zhejiang in China (diploma, DUO). Samen met mevrouw Li zijn zij uiterst ervaren en kundig met hun twee acupunctuurpraktijken in Breda en Horst

Vanaf 2015 is Dr. T.R. Ren ook docent in Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine (Amsterdam).

Afspraak maken
Chinese Kruiden Bestellen

Wie zijn wij

De heer dr. T.R. Ren
De heer dr. T.R. RenAcupuncturist
Dr. Ren is tot doctor gepromoveerd in Zhejiang Chinese Geneeskunde Universiteit in China. Tevens is hij in het bezit van de anatomy westerse Master Degree. Hij heeft zijn studie acupunctuur in China gevolgd (diploma). Inmiddels is er toestemming verleend tot het voeren van de titel doctor (dr.) in Nederland (besluit DUO).
Lees meer >
Mevrouw Li Q. Shen
Mevrouw Li Q. ShenAcupuncturist
Mevrouw Shen heeft 8 jaar in het ziekenhuis van Shanghai in China gewerkt voordat ze naar Nederland kwam. Momenteel is ze al meer dan 20 jaar in Nederland.
Lees meer >
4 weeks ago

Hooikorst en Astma

Hooikorst en Astma zijn verstoringen binnen het lichaam waarbij Acupunctuur een oplossing kan bieden.
Veel hooikoorts-patiënten hebben een verstoring binnen de longenergie en leverenergie. Acupunctuur en Moxatherapie kunnen het lichaam weer in harmonie brengen.
Bij Astma ... See more

1 month ago

Afvallen met acupunctuur is een goed hulpmiddel, dit doen we in combinatie met een dieet, Chinese kruidenthee en eventueel een massageapparaat om plaatselijk vet te verbranden. De acupunctuurbehandeling zorgt ervoor dat het afvallen u makkelijker afgaat. Resultaten zijn al binnen de 1e week ... See more

3 months ago

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019.

3 months ago

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019.

Onze praktijk

Loading...